Bare gode ting

Mitt barn, du er alltid i mine tanker. Jeg er din Far og jeg elsker deg akkurat slik som du er. Ingenting og ingen kan rokke ved den sannheten. Ikke vær redd for å søke meg. Jeg ønsker bare gode ting for deg. Jeg ønsker å gi deg håp, trygghet, helbredelse. Jeg har gode planer for ditt liv, planer som har vært klare siden du lå i mors mage. Du er unik og jeg har skapt deg til gode ting. 
Det er så mange som har bidratt til at du har fått et vrengebilde av meg, og du kan streve med å tro at jeg er god og vil deg vel. Jeg er lei for hva disse inntrykkene og opplevelsene har gjort med deg. Men det er aldri for sent å få et nytt bilde av hvem jeg er. Jeg ønsker å vise deg hvem jeg er og hvem jeg ønsker å være i ditt liv, det er så viktig for meg at du klarer å se det. 
Du skal ikke være redd for å gi alle dine problemer til meg, din synd, skam og dine sår. Jeg møter deg stadig med min uendelige nåde og kjærlighet. Hos meg kan du alltid begynne på ny, ja hver eneste dag er en ny mulighet fra meg. La ingen mennesker stå i veien for å søke meg. Det jeg har for deg er mye viktigere enn alt annet. Jeg ønsker å gi deg det livet som du innerst inne har lengtet sånn etter, men som du ikke har visst hvor du skal finne. Jeg ønsker å være din aller nærmeste venn og rådgiver, gå sammen med deg resten av livet. Fordi jeg elsker deg.
 
“Smak og se at Herren er god! Salig er den som søker tilflukt hos ham..”
Salmene 34:9 N11BM