Frihet


Mitt barn, jeg elsker deg. Jeg har gitt livet mitt for å gi deg frihet. Frihet til å være det jeg skapte deg til. Til å fylles med min fred, midt i alt som stormer. Du kjenner meg ikke så godt, men jeg kjenner deg ut og inn. Fra du lå i mors liv har jeg kjent deg og vært der i ditt liv.
Du er ikke en tilfeldighet, men skapt med en hensikt og en uendelig verdi. Bare du kan være deg, ingen andre. Jeg har en plan for ditt liv, en god plan. Ja - for i meg er bare godhet, håp og sannhet.
La deg ikke bli fanget av alle stemmene rundt deg som drar deg i alle mulige retninger. Prøv å feste blikket på meg, jeg strekker ut min hånd mot deg.
Mitt barn, du er så dyrebar i mine øyne, og jeg lengter etter at du skal forstå din egen verdi og hvor høyt du er elsket. I mitt hus er det alltid plass til deg. Det er rom for deg i min store familie, du er alltid velkommen hjem til mitt hus - enten du kommer alene eller sammen med andre.
Jeg har så mye for deg, så mye jeg ønsker å gi deg. Ikke fordi du fortjener det, men fordi jeg elsker deg så høyt.
Jeg ønsker du skal få gripe hva det vil si å være mitt barn, slik at du ikke trenger være redd lengre. Jeg ønsker ta deg inn i min favn, tett inntil mitt hjerte. Jeg står med åpne armer og venter på deg.


“ Med evig kjærlighet har jeg elsket deg, derfor lar jeg min miskunn mot deg vare.”
‭‭Jeremia‬ ‭31:3‬ ‭N78BM‬‬

“For du har skapt mine nyrer, du har vevd meg i mors liv. Jeg takker deg for at jeg er så underfullt laget. Underfulle er dine verk, det vet jeg godt. Knoklene mine var ikke skjult for deg da jeg ble laget på hemmelig vis og vevd dypt i jorden. Dine øyne så meg da jeg var et foster. Alle dager er skrevet opp i din bok, de fikk form før én av dem var kommet.”
‭‭Salmene‬ ‭139:13-16‬ ‭N11BM‬‬