Alle dager


Mitt barn, du er ikke forlatt. Har jeg ikke sagt jeg er med deg alle dager inntil verdens ende? Ingenting kan rokke ved denne sannheten. Din oppgave nå er å søke mitt hjerte, å lytte til min stemme. Jeg skaper ikke frykt, jeg gir deg min fred. Jeg skaper ikke kaos, men gir deg en retning du kan gå i. Jeg gir deg min hvile, styrke for hver dag som kan kjennes uoverkommelig.
Kjenn etter innerst i ditt hjerte, det er en stemme som roper - Abba, Far. For du har heller ikke glemt meg. Finn frem denne stemmen, og la den åpne veien for deg. Jeg har så mye å gi deg. Du trenger ikke være redd for framtiden. Jeg er din framtid. Jeg er din fred og ditt hvilested. Gjennom min sønns offer på korset har du direkte tilgang til mitt hjerte - her og nå. La ingenting hindre den vandringen. Men bare du kan gjøre den - vandringen mot meg. Kom !


“Dere har ikke fått den ånden som slavene har, så dere igjen skulle være redde. Nei, dere har fått Ånden som gir rett til å være Guds barn, den som gjør at vi roper: «Abba, Far!»”
‭‭Romerne‬ ‭8:15‬ ‭


“Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»”
‭‭Matteus‬ ‭28:20