Alltid til stede, uten forbehold


Du er mitt barn, mitt elskede barn. Uansett hvor du er og hvor du går. Ingenting kan fjerne deg fra min favn. Du kan ikke springe vekk fra meg, for jeg er alltid der du er. Selv om du snur ryggen til meg, står jeg rett bak deg. Når du opplever meg som fjern, er det dine egne tanker og synder som skaper tåke. Men tåken letter når du igjen vender deg mot meg, bøyer deg og tilber. Jeg trykker deg aldri ned, jeg løfter deg opp. Jeg bærer deg når du ikke orker gå. Min hånd er alltid utstrakt mot deg, mitt hjerte og min dør åpen. Men jeg trenger meg aldri på. Jeg er en ventende Far, men en som er villig til å gi alt. 
Søk meg og prøv meg. Som regndråper på stille vann, er en bønn fra ditt hjerte noe som skaper ringvirkninger. Både i ditt eget liv, men også i andres liv. Mitt øre er åpent og lyttende til alt du har på ditt hjerte. Små ting, store ting. Som perler på en snor, blir dine bønner lagt til i mitt store bønne-skrin. Ingenting av det du nevner blir glemt hos meg. Alt er lyttet til og lagret. Men jeg har en timing på ting, som ikke er så lett for deg å forstå. Alt har sin rette tid. 

Jeg er her for deg, 
beveger meg mot deg, 
lytter til deg. 
Alltid til stede, 
uten forbehold.

 With the arrival of Jesus, the Messiah, that fateful dilemma is resolved. Those who enter into Christ’s being-here-for-us no longer have to live under a continuous, low-lying black cloud. A new power is in operation. The Spirit of life in Christ, like a strong wind, has magnificently cleared the air, freeing you from a fated lifetime of brutal tyranny at the hands of sin and death.”
‭‭Romans‬ ‭8:1-2‬ ‭MSG‬‬